Taxatie | Taxateur | Taxatierapport

De zekerheid van een reële taxatie. Onze taxaties zijn niet tegen de laagste prijs maar wel van de allerhoogste kwaliteit die uiteindelijk door alle partijen herkend en erkend zal worden.

Een taxatie kan u gevraagd worden bij financiering, aan- /verkoopbeslissing, opstalverzekering, fiscale doeleinden, minnelijke doeleinden, planschade, onteigening, inzicht beleggingswaarde, huuradvies, WOZ.

Uiteraard zijn de redenen tot een taxatie divers en uiterst persoonlijk en is iedere waardebepaling een momentopname, waartoe enkel een bevoegd taxateur deskundig kan adviseren.

Bij elke taxatie wordt het te taxeren object door ons volledig in- en uitpandig opgenomen, gemeten, beoordeeld en schriftelijk vastgelegd. Vervolgens wordt nadat zoveel mogelijk informatie van het object, lokatie en omgeving is ingewonnen (kadaster, gemeente, eigenaar, huurder, leveringsakte, huurcontract, bouwtekening, K-data, eigen transactiecijfers, NRVT-data), afhankelijk van het doel de waarde zorgvuldig bepaald. De waarde bepalen wij zeer zorgvuldig middels een combinatie van enerzijds vergelijking met marktgegevens (of uit onderzoek gebleken en gepubliceerde normen) en anderzijds uit berekening. Uiteindelijk leggen wij de waarde(n) van het object in combinatie met benodigde beschrijving, bijlagen en foto’s in rapportvorm vast.

Goossens vastgoed heeft professionele kennis en jarenlange ervaring in huis voor het maken van taxaties van zowel particulier onroerend goed (o.a. woningen, appartementen, bouwgrond en nieuwbouw). Daarnaast verrichten wij taxaties in het midden en klein-bedrijf zoals onder andere woon- en winkelpanden, kantoorruimtes, kleinschalig bedrijfsonroerend goed, etc.

Voor u is van belang, dat een taxatie wordt gedaan door een taxateur die ingeschreven is in het daarvoor bestemde register van NRVT. Als VBO-makelaar worden enkel en alleen registertaxaties uitgevoerd, die door alle financiële instellingen worden geaccepteerd. Tevens zijn wij lid van het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut en Taxateursunie. Beide instanties zijn onafhankelijk, landelijke taxatie-instituten welke gelden als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI en Taxateurs Unie terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Goossens vastgoed heeft met Jack Goossens een ervaren registertaxateur in huis, die u van een deskundig advies kan voorzien. Aangezien wij beschikken over de meest moderne en actuele datagegevens via onder andere VBO, NRVT, Kadaster etc., kunnen wij vraag en aanbod nauwlettend beoordelen en zo exact de waarde van uw pand vaststellen. Wij garanderen u een deskundig kwaliteitsrapport inclusief alle benodigde onderzoeken van de te taxeren woning.
Waardebepalingen

Uw woning is misschien wel meer waard dan u denkt... Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Dan kan Goossens vastgoed voor u gratis en geheel vrijblijvend de waarde van uw pand bepalen. Niet alleen handig als u zich gaat oriënteren op de woningmarkt, maar bijvoorbeeld ook bij de financiële planning van uw vermogen. Als u ons even belt of mailt voor een afspraak, dan komen we graag bij u langs. En heeft u vrienden of familieleden die meer over de waarde van hun woning willen weten? Dan kunnen ook zij natuurlijk van deze gratis dienstverlening gebruik maken! Wij maken graag tijd voor u vrij.